over mij

Alexander Fianke - fotograaf

Alexander Fianke

Nieuwsgierig, ideeënmachine en fotograaf. Heeft in dit vak de ultieme gelegenheid zijn creativiteit, meedenken en technisch inzicht te combineren.

Het Twentse Haaksbergen, daar groeit hij op, Alexander Fianke. Daar ook komt hij op de MTS al tot de ontdekking dat er meer moet zijn dan – hoe interessant ook – alleen techniek. Vandaar ook dat hij aan HTS Bedrijfskunde ‘De Maere’ een vervolgstudie kiest waarin techniek en commercie veel meer samenkomen.

Schat aan industriële ervaring
Na zijn militaire dienst belandt hij in de kunststoftechniek. In, geheel in lijn met zijn vooropleiding, commercieel-technische functies. Wat hij vooral doet: bedrijven adviseren over het gebruik en de toepassingsmogelijkheden van kunststoffen. Bedrijven in tal van industrieën. Actief in de fabricage van bloempotten tot en met de lucht- en ruimtevaarttechniek.

Zijn hobby, zijn passie, zijn beroep
Ruim tien jaar lang doet hij zo een schat aan industriële ervaring op. Tot hij in 2007 besluit om zijn hart, zijn esthetische drijfveer te volgen en van zijn hobby, lees zijn passie zijn beroep te maken.

Met beelden verhalen vertellen
In de fotografie, in het vak, het ambacht van fotograaf vallen de puzzelstukjes van zijn leven, van zijn carrière in elkaar. Daar kan hij eindelijk doen waar zijn ziel en zaligheid liggen, waar hij dag in dag uit weer energie van krijgt en al zijn energie in kwijt kan: met beelden verhalen vertellen. Technologie gezicht geven.

Kennismaken!?

Nieuwsgierig geworden? Benieuwd of ik de juiste fotograaf ben voor jullie project. Neem contact op!

komt dit ergens te staan

Bartokstraat 16
7482 TV Haaksbergen

06 51 92 5996

info@fianke.com

aan het werk en daarbuiten: